Om Exceed

Exceed blev etableret i 2001 af programmør Tommy Clemmensen. Jeg er uddannet Informatikassistent og Datamatiker med speciale i Web-programmering og multimedieproduktion. Siden 1998 har jeg udviklet e-læring, spil og web løsninger.

Jeg lærte objektorienteret programmering i C++ og systemudvikling på højt niveau, på Datamatiker studiet. Disse kompetancer har givet mig en solid basis til at lave velstrukturerede løsninger og hurtigt kunne sætte mig ind i nye teknologier og programmeringssprog.

Jeg deltager gerne i processen fra idé og koncept til færdig løsning. Løsningerne bliver altid udviklet objektorienteret, systematisk og velstruktureret med fokus på vedligeholdelse og fremtidige justeringer. Der udvikles en prototype på et tidligt stadie, som muliggør en dynamisk proces, hvor man kan få sine ideer og ønsker afprøvet.

Min spidskompetance er udvikling af store e-learningsprojekter, hvor jeg har været med på nogle af de største produktioner i Danmark, bl.a. På Ekspedition i Bibelen og Dansklandskabet. Senest har jeg været tilknyttet Effective-Learning, som er en af de førende virksomheder inden for e-learning. Effective-Learning var oprindeligt en del af Maersk Data.

Gennem de seneste år, har jeg oparbejdet en del rutine i at lave databaseorienteret webløsninger, som f.eks. søgemaskiner, beregningsmoduler, debatforum og lignende.